tiistai 7. lokakuuta 2014

Helsinki - London

Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Ensimmäinen yö uudessa kodissa takana, tavarat melkein purettu paikoilleen ja uusi puhelinliittymä hankittu!

Olin tosiaan pakannut jälleen kerran kuin olisin talvisotaan lähdössä, ja vaatteita tuli otettua reippaasti. Lentokentän vaaka kertoikin iloisen yllätyksen; matkalaukku oli melkein 10kg liian painava. Ei siinä muu auttanut kuin avata laukku ja siirtää sieltä tavaroita käsimatkatavaroihin ja pukea enemmän päälle. Tästä löytyy tietenkin kuvamateriaalia koska äiti kulki perässäni kuin paparazzi.





Selvisin koko omaisuuteni kanssa reissuun; mitään ei tarvinut jättää Suomeen. Lento meni nopeasti ja pian olinkin Lontoossa! Eka ilta meni kivasti, kun pääsin kotiin niin illallinen oli jo valmiina. Ilta menikin vaihtaessa kuulumisia. Uni tuli oikeastaan saman tien kun pääni löin tyynyyn. 


 Maisema makuuhuoneeni ikkunasta

Päivieni täytteeksi minulla on täällä seuranani pieni Nate, joka on tänään tasan 5kk vanha. Natelle on nyt tulossa hampaat, joten hän pureskelee kaikkea mistä saa otteen, etenkin muiden sormet ovat herkkua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti